Splošno

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je podjetje:
Medical IT d.o.o.
Dunajska cesta cesta 106,
1000 Ljubljana
Slovenija


Medical IT d.o.o. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto Medical IT d.o.o.. Z uporabo spletnega mesta www.medical-it.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi. Zbiranje osebnih podatkov

Spletna stran Medical IT d.o.o. lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika.

Med te podatke sodijo:

  • naslov IP 
  • vrsta brskalnika 
  • imena domen 
  • čas dostopanja 
  • naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Medical IT d.o.o. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.


 

Uporaba osebnih podatkov

Medical IT d.o.o. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Medical IT d.o.o. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

  • internih tržnih raziskav 
  • obveščanja strank o novostih na spletni strani 
  • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih Medical IT d.o.o. nudi 

 

Varovanje osebnih podatkov

Medical IT d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.
 

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.